Till toppen
Visa större bild

Serveringsfat i Plast Rektangel Guld

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
49 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Om du och alla dina vänner ska iväg på utflykt och planerar en picknick är det viktigt att ha rätt slags serveringsfat att lägga upp maten på. Vid sådana tillfällen vill man både att porslinet ska se bra ut, samtidigt som man inte vill behöva oroa sig för att serveringsfaten ska gå sönder.

Serveringsfat i Plast Rektangel Guld är ett 3-pack med guldfärgade serveringsfat. Plastbrickorna är mycket tåliga och är därför utmärkta serveringsbrickor vid tillfällen när du inte vill använda ditt mest ömtåliga porslin, som på utomhusfester eller om du ska på utflykt.

3-pack
Material: plast
Mått: 23 x 32 cm
Färg: guld

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Felicia för 1 år sedan
    Funktionen var bra men dom var mer brun/gula än guldiga.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen45246 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle