Till toppen
Visa större bild

Servetter Korall

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
29 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Vackra servetter lyfter verkligen en dukning till höjderna. Här får du en servett i den härliga färgen korall. Bjud in dina vänner på fest och duka ett vacker bord. Det kommer att bli en kul kväll!

Servetter Korall är en förpackning med 20 servetter i färgen korall, vilket är en ljusröd nyans. Servetterna kommer med 3 lager och mäter utvikta 33 x 33 cm. Komplettera gärna med andra dekorationer i korall eller matcha med att bryta av med en annan färg på till exempel ballonger och duk.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Anders för 7 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen42192 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle