amorana-classic-desire-kalender-1

Sexig Kalender Amorana Classic Desire

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

1 799,90 kr

Kräver din partner någonting mer än bara en trött chokladkalender från närmsta handlare? Överraska din partner, man som kvinna, med denna erotiska Amarona-kalender. Kalendern innehåller 24 stycken luckor som öppnas från och med den första december fram till julafton och innehåller exklusiva erotiska massageoljor, sexleksaker och mycket annat inom samma kategori. Detta är med andra ord en julkalender för dig/er som föredrar att fira julen i sängen istället för framför brasan!

Amorana Classic Desire Kalender är en lyxig, exklusiv och erotisk julkalender för både honom och henne. Denna julkalender innehåller 24 stycken överraskningar från exklusiva märken så som Womanizer, We-Vibe, Loovara och Bijoux Indiscrets. Prylarna som finns bakom luckorna varierar mellan bland annat massageoljor, sexleksaker, accessoarer och underkläder. Tillsammans med julkalendern medföljer också en broschyr med information om produkterna och idéer på vad produkterna kan användas till och för.

Amorana Classic Desire Kalender blir en klockren present att ge bort till paret, till flickvännen eller pojkvännen. Julkalendern innehåller heller inget "jox" som är avancerat, vilket betyder att du som nybörjare också får användning av produkterna.

Säljs styckvis och innehåller 24 hemliga och erotiska leksaker, accessoarer m.m. Till ett varuvärde av ca 5000:-

Mycket mer än så kan vi inte säga, då blir det ingen surprise!
Art.nr 58889-1

Omdömen

0

Frågor & svar

0

Taggar