sexpert-quiz-1

Sexpert Quiz

 249 kr  139 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Vem i ditt kompisgäng är en riktig sexpert? Ta reda på det med det här spelet som är lika roligt som lärorikt. Med en bred samling frågor om sex och lust så är detta ett informationspackat spel som kan bli klurigt för såväl den erfarna som den sexuella nybörjaren. Undersök hur bra koll du egentligen har på allt relaterat till sex, lär dig saker på vägen, och ha riktigt kul med vännerna! 

Sexpert Quiz är ett frågespel med över 200 sexrelaterade frågor. Frågorna är i form av öppna frågor, flervalssvar och "sant eller falskt", och de kan ställas både till enskilda och samtliga spelare. Exempel på frågor är "Vilken position bränner flest kalorier?" och "Var sitter mäns g-punkt?". Spelet öppnar upp för många diskussioner som annars kan vara tabu och svåra att ta upp, och varje frågekort inkluderar även utvecklade svar och förklaringar så spelet blir väldigt lärorikt för spelarna. Det medföljer över 200 frågekort, 1 spelplan, 6 spelpjäser samt 6 svarsbrickor. Spelarna flyttar spelpjäsen längs planen beroende på om de svarar rätt eller fel, och vinnaren blir utnämnd till gängets Sexpert. Kommer på engelska och kräver 2-6 spelare.

  • Språk: Engelska
  • Ålder: 18 år 
  • Spelare: 2-6 st
  • Inkluderar spelplan, 6 spelpjäser, 6 svarsbrickor och över 200 frågekort