SillySanta

SillySanta är varumärket för alla som älskar fulsnygga jultröjor – och i ärlighetens namn, vem gör inte det? På Partykungen är vi i alla fall helt störtförälskade i dessa galet gosiga jumprar som förhöjer julkänslan till max. SillySanta gör jultröjor för både barn och vuxna och de kommer i alla möjliga mönster och kulörer med söta, häftiga, skojiga, knasiga, fina och fula julmotiv. Röda, gröna, bruna, blå och vita med renar, alver, katter, hundar, fiskar, snögubbar, enhörningar, julklappar, pepparkakor, flammande eldstäder. brinnande julbockar, betuttade jultomtar, muskliga tomtar, surfande tomtar, ölpimplande tomtar, golfande tomtar, snälla tomtar, fräcka tomtar – ja, SillySantas tröjor kan se ut precis hur som helst och ingen modell är den andra lik.

Idén till SillySanta föddes vintern 2015 då två norska vänner var på jakt efter roliga jultröjor men upptäckte att utbudet var riktigt skralt på hemmaplan. De tänkte helt enkelt att de kunde göra bättre, så våren 2016 tog de fram en mindre kollektion roliga jultröjor och startade upp sin egen verksamhet. Precis som barn på julafton väntade de sedan nervöst på att de första ordrarna skulle trilla in. Glatt överraskade kunde de snart konstatera att hela kollektionen hade sålt slut långt innan jul, så det var bara att börja bunkra upp med ännu fler tröjor i ännu roligare modeller inför året därpå. Sedan dess har SillySanta även utökat sortimentet med andra kläder, accessoarer och presentartiklar.

Förutom juliga tröjor gör SillySanta numera även snitsiga julkostymer och fina julklänningar som passar perfekt på julfesten, samt mysiga jumpsuits, gosiga megahoodies, onesies, värmande julvästar, morgonrockar och sköna julpyjamaser för både stora och små. I utbudet finns även kuliga julstrumpor, julmuggar, julhattar, förkläden, boxerkalsonger och andra prylar med juliga tryck.

En jultröja från SillySanta kan du bära både hemma, i skolan, på jobbet och julfesten, men visst är det på julafton som det är allra roligast? Matcha din fåniga jultröja med syskonen eller partnern och barnen - eller överraska päronen med varsina färgsprakande SillySanta-tröjor i julklapp. Supermysiga att krypa in i frampå kvällskvisten när hela familjen samlas för att dricka glögg och käka knäck framför brasan.

SillySantas unika jultröjor är stickade i mjukaste akrylgarn av premiumkvalitet och kommer i mängder av härliga färger med en uppsjö av tokroliga motiv. Många är även pyntade med pinglande bjällror, pompoms, rosetter, julstrumpor, paket och blinkande LED-lampor i olika nyanser som bumpar upp julstämningen ytterligare ett snäpp. Kom bara ihåg att köpa till batterier till juleljusen! Jultröjorna med LED-belysning går utmärkt att tvätta i maskin på ett skonsamt program (max 30 °C). Dock får inte själva batteridosan bli blöt, så var noga med att ta ut den innan du hivar in tröjan i tvättmaskinen!

SillySantas mål har ända sedan starten varit att få människor att skratta och ha kul runt jul – och det får vi säga att de har lyckats med. Det är stört omöjligt att inte dra på smilbanden när man ser en jultröja från SillySanta. Och att ha dem på sig är ännu festligare! Slå in dig själv i ett rött julklappspaket med gröna snören, flytta in i ditt eget gosiga pepparkakshus eller förvandla dig till en alv med jätteknopp och pyttekropp. Bli smexigast på julfesten i en LED-belyst jultröja med en discodansande snögubbe som proklamerar ”I'm Sexy and I Snow it!” eller reta gallfeber på din Morabo till svärmor på julafton och klä dig i en provocerande fulsnygg jultröja där Gävlebocken gör det barnförbjudna med Dalahästen. Vill du hellre bevara julefriden har vi även klassiskt julmönstrade tröjor utan krusiduller och till ungarna finns så klart mer rumsrena modeller med allt från rödnosade renar och pepparkaksgubbar till enhörningar och tomtar på.

Hos Partykungen finns massor av roliga SillySanta-tröjor, julvästar, julstrumpor, accessoarer och tillbehör att välja mellan. Vi vet dock av erfarenhet att deras megapopulära jultröjor har en tendens att flyga av hyllorna, så se till att klicka hem dina tokgosiga SillySanta-favoriter i god tid innan jul!
Läs mer