golfaren-jultroja-59699-18
golfaren-jultroja-59699-13
golfaren-jultroja-59699-14
golfaren-jultroja-59699-15
golfaren-jultroja-59699-16
golfaren-jultroja-59699-17

Golfaren Jultröja

499 kr

Välj variant

Jultröjan kommer i herrstorlekar, men om du vill ha en storlek som motsvarar dam - välj en storlek större. Exempel: Herrstorlek Small motsvarar damstorlek Medium
Du vet när man slår ut helt åt fanders, och du ser att bollen är påväg rakt mot Hans och Maja-Lena som är halvblinda. Då gäller det att skrika "FOORE" så högt man bara kan, så att Hans och Maja-Lena skall kunna gömma sig bakom sina bagar eller dylikt. Om man inte skriker, ja då kan det ske en olycka. Så, det vi vill säga egentligen är bara att detta är en otroligt kunglig jultröja! Haha..

Golfaren Jultröja är en otroligt rolig och snygg jultröja för dig med humor. Tröjan kommer i sex olika storlekar för vuxna och är stickad i högkvalitativt garn. Tröjan kommer i en blå färg med ett stort motiv av jultomten som svingar en golfklubba tillsammans med texten: "Driving home fooore christmas". Tja, spelar man golf, då fattar man! På ryggen finns motivet av en green tillsammans med tomten som åker släde i sin golfbil, och månen är en enda stor golfboll. En rätt mäktig tröja kan man väl säga? Medföljer gör dessutom en greenlagare tillsammans med en bollmarkör i metall.

  • Material: 100% akryl
  • Storlek: XS, S, M, L, XL, XXL (vuxen)
  • Passform: Normal fit
  • Tvättas tvättmaskin på skonsamt program (30°C)
  • Herrmodellen är 192 cm lång och bär storleken Large
  • Observera att priset avser endast 1 st tröja

Storleksguide

Omdömen

4

Frågor & svar

0

Taggar