vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Sjukhusdräkter

Bara för att vi blir äldre betyder det inte att vår glädje för att klä ut oss svalnar. Det är ett faktum som vi på Partykungen bestämt står fast vid! Att leka sjukhus har varit populärt bland barn i alla tider och chansen är stor att du även som vuxen kommer få en kick av att smida om till en läkar- eller sjuksköterskeoutfit. Som vuxna leker vi förvisso inte sjukhus på samma sätt som barn gör, men det finns ändå en vuxenversion av den populära sjukhusleken – maskeradfest med sjukhustema! Upptäck Partykungens stora utbud av maskeradkläder med sjukhustema och välj bland verklighetstrogna och lite mer fantasifulla (minst sagt) kreationer! Givetvis erbjuder vi också sjukhusdräkter för barn som kan användas både till sjukhuslek och roliga maskeradfester.

Det är något speciellt med sjukhusmiljön och de kläder som proffsen bär. Kanske beror det på alla spännande tv-serier som utspelar sig i sjukhusmiljö, eller så handlar det bara om vår stora respekt för läkarkåren. Någonting är det i alla fall som får oss att vilja prova kläderna och se hur vi själva hade sett ut som toppkirurg, läkare eller sjuksköterska! Partykungen erbjuder sjukhusdräkter för både stora och små som passar perfekt på maskeraden oavsett om du vill se så realistisk ut som möjligt, bjuda på skratt eller skrämma vettet ur någon.

Varför inte dyka upp på festen som en seriös läkare, gynekolog, kirurg eller sjukvårdare? Det kommer se ut som att du precis gått av ditt dygnslånga arbetspass där du räddat femtioelva liv och nu är ready to kick back with some drinks. Hur cool känsla? Vi lovar att om du intalar dig själv att det är sant så kommer du vilja unna dig själv några extra öl. Ett annat alternativ är att dyka upp på maskeraden som en lite mer misslyckad variant av sjukhuspersonal. Kanske så pass misslyckad att patienter får nervösa svettningar av bara tanken på att lämna sitt liv i dina händer? Vi erbjuder mängder av blodiga sjukhusdräkter som förvandlar dig till en mordisk läkare, kirurg, sjuksköterska eller tandläkare. Kanske en zombiekirurg vore något att satsa på till halloweenfesten?

Om du inte är på humör för att ansvara för människoliv kan du istället satsa på någon av våra patientdräkter. Här finner du dräkter som förvandlar dig till en förvirrad patient med rumpan bar, en galen patient med tvångströja eller en olycksdrabbad stackare som verkar ha fått benen avhuggna på operationsbordet. Den här dräkten är uppblåsbar och skapar illusionen av att en galen kirurg bär runt på det som finns kvar av din kropp. Några andra roliga dräkter som vi erbjuder är självaste värktabletts-mannen och den gula overallen från Breaking Bad! Du kan till och med hitta en doktorsdräkt för din fyrbenta kompis. Som du kanske förstår vid det här laget så finns det ingenting som hindrar dig från att hitta den perfekta sjukhusdräkten, oavsett hur du föredrar att uttrycka dig när det vankas maskeradfest. Det finns inga ursäkter! Time of party: RIGHT NOW.
Läs mer