vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Skyltdockor

Det finns flera typer av skyltdockor att hitta hos Partykungen, som dessutom kommer i olika storlekar. Gemensamt för de alla är dock att bara fantasin sätter gränserna för deras användningsområden. Du kan hitta perukstockar i verklighetstrogen storlek av både män och kvinnor, som alltså bara är en hals och ett huvud, vars främsta användningsområde är att hänga sina knäppa peruker på så att de garanterat håller formen och fler får se dem. Dessutom fungerar de även bra i form av konstsammanhang, kanske för en utställning eller en teater.

Vidare finns det också skyltdockor i helkroppsformat, som kommer i barnversion och vuxenversion. Det vanligaste användningsområdet för skyltdockor är kanske i skyltfönster och i butiker, men det går lika bra att använda dem som prydnad och dekorationer inför en fest eller maskerad.

Har du valt en kostym som egentligen passar bättre om man är två? Använd dig då av skyltdockan genom att klä ut den och ta den med dig till festen du ska på. Det kommer garanterat att leda till många skratt under kvällen!
Läs mer
3 träffar