vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Slime

Det är något visst med barn och slime. Då talar vi inte om de där gula eller gröna kråkorna de hittar i sina näsor utan om den klassiska skämtprodukten slime. Slime är superelastiskt, man kan säga att det har en helt unik konsistens, som någon slags superdeg. Det är möjligt att dra ut långa sjok av slime som även kan fästa en stund mot hårda underlag utan att det skadar dem på något sätt. Slime har funnits länge i handeln och har uppenbarligen kommit för att stanna! Köp slime om du har ett uttråkat barn som behöver en stunds sysselsättning. I förhållande till hur billigt slime är så är det verkligen en makalös produkt!

Det finns de som försöker göra sitt eget slime och en del företag som säljer slime gjort på dåliga recept. Barnen kommer att märka skillnad på en gång. Bra slime ska inte vara FÖR klibbigt, då blir det snabbt smutsigt och ohygieniskt. Här på Partykungen kan du köpa slime online som är garanterat giftfritt och har precis rätt känsla!

Det är faktiskt inte bara barn som älskar slime. Även vuxna brukar bli fascinerande och vilja klämma och känna, kanske lite motvilligt till en början. Köp slime om du vill ha något avstressande att pyssla med. Du behöver inte prestera något med en klump slime utan det handlar bara om att leka och uppleva. Vi på Partykungen kan särskilt rekommendera slime i form av en bajsimitation för den som vill bejaka sitt barnsliga jag på ett härligt och allmänmänskligt sätt. Vi har flera olika varianter av bajs-slime! Det är också en festlig skämtpresent som är minst lika rolig att ge bort som att få.

Utvecklingen har gått framåt även när det gäller en så anrik kultprodukt som slime. Kolla in vårt sortiment av självlysande och neofärgat slime online. I mörkret ser det ut som mystiska lämningar från en alien eller något annat oidentifierbart som samtidigt är väldigt svårt att motstå. Självlysande slime är en kul pryl på halloween!

Om du kollar in vårt utbud så ser du att vi förutom slime även har putty i olika varianter. Klämlera kallas det ibland på svenska. Vad är då putty undrar du kanske om du inte hängt med i utvecklingen av olika slime-saker. Jo, putty har en tjockare konsistens än vanligt slime och kan liknas vid en typ av lera som är formbar utan att kladda. Det är en riktigt härlig leksak för barn som vill kunna göra spontana skulpturer.

Om du funderar på att köpa slime och har hittat hit till Partykungen är det inte så mycket att fundera över. Slå till direkt! Billigare och bättre slime än det vi har på våra hyllor går helt enkelt inte att hitta i Sverige. Vi fattar också att det kan vara bråttom att få hem sina slime-saker så vi lovar att skicka dem direkt. Dock inte med ett klassiskt “slime smack” utan du får dem i ett paket som vanligt!
Läs mer