Till toppen
Visa större bild

Smiffys Sminksvampar Vita

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Om du planerar att måla ansiktet inför en maskerad eller en tema-fest är sminksvampar ett viktigt hjälpmedel för att resultatet ska bli så snyggt och jämt som möjligt. Sminksvamparna kan återanvändas om de tvättas noggrant med tvål och vatten, men om du föredrar att slänga dem efter användning levereras dessa sminksvampar i ett 6-pack för att du ska slippa tänka på att beställa nya alltför ofta.

Smiffys Sminksvampar Vita är ett 6-pack med vita sminksvampar som kan användas till att applicera foundation eller ansiktsfärg. De triangelformade skumsvamparna ger en jämn yta och är därför betydligt mycket enklare att använda än penslar eller fingrar.

  • 6-pack
  • Triangelformade
  • Skummaterial

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47029 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle