vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Smiffy's

Från färgglada 70- och 80-talskostymer till coola hippielooks och eleganta 1920- och -40-talsstasser – Smiffy's har maskeraddräkter för varje tänkbar epok. Svida om till en grottmänniska, egyptisk drottning, romersk kejsare, viking, pirat, musketör eller viktoriansk lady. Dra på dig Top Gun-overallen och borda stridsflygplanet eller hoppa in i din virtuella DeLorean och åk Tillbaka till framtiden som Marty McFly eller Doc Brown.

Brittiska Smiffy's har designat maskeradkläder för både vuxna och barn ända sedan 1894. Men de är inte bara proffs på tidsenliga utstyrslar. Vill du ta en tur till en annan dimension kan du spöka ut dig till liemannen eller en ond ande – eller spänna på dig Ghostbusters-munderingen och jaga dem istället. Äntra sagornas värld som Snövit, Rödluvan eller mer udda karaktärer som Shrek, prinsessan Fiona och Fåret Shaun. Visa det senaste strandmodet i en läckert röd Baywatch-dräkt eller donna den illgröna Borat-mankinin och... visa det mesta. Toppa outfiten med accessoarer, smink och lämpliga props för att uppnå den optimala looken!

På Partykungen kan du botanisera bland hundratals snygga, skrämmande och tokroliga kostymer från Smiffy's. Vare sig du vill förvandla dig till en glamourös Hollywoodstjärna, en rockikon, en discodiva, Dracula, Fantomen på Operan, Jigsaws läbbiga buktalardocka, en kackerlacka eller ett stekt ägg så har vi garanterat något som passar.
Läs mer