vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
sockerfria-skumbananer-1

Sockerfria Skumbananer

99,90 kr

Är du på jakt efter sockerfritt godis av någon anledning, har du kommit rätt! Åtminstone om du dessutom råkar tycka om just skumbananer. Och vill köpa jättemycket skumbananer. Minst ett kilo.
När vi tänker efter låter detta kanske lite långsökt, men vi är övertygade om att det finns många där ute som älskar skumbananer men som inte vill få i sig onödigt socker!

Sockerfria Skumbananer smakar typ som de vanliga skumbananerna (jättegoda!) och är helt sockerfria. Däremot innehåller de sötningsmedel för att de ska smaka sött och gott.

Levereras i en låda på 1 kg.

Ingredienser: Sötningsmedel (maltitol), vatten, gelatin, surhetsreglerande medel (citronsyra), aromer, ytbehandlingsmedel (kokosolja, karnaubavax), färgämne: E100. Innehåller maltitol som vid större konsumtion kan ha en viss laxerande effekt. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Art.nr 52071-1

Näringsdeklaration

Omdömen

1

Frågor & svar

0

Taggar