Till toppen
Visa större bild

Solcellsfigur Kaktus

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 21
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Att ha en liten solcellsfigur på kontoret eller någon annanstans där man kan vara i behov av lite uppmuntring är ett säkert sätt att höja humöret på. Tack vare den lilla solcellen behöver du inte heller oroa dig över att batteriet ska ta slut, så länge solen går upp på morgonen så kommer denna lilla kaktus med sombrero att vinka till dig!

Solcellsfigur Kaktus är en liten plastfigur i form av en kaktus med sombrero och mustasch. När den är laddad med hjälp av solcellspanelen rör den på armarna.

Mått: ca 9 cm.
Material: plast.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Lars för 8 månader sedan
    Solcellsfiguren fungerar som den ska, men den låter varje gång den snuddar i botten av hålet där armen går upp och ner, och det låter som ett tidtagarur, vilket gör mig stressad, vilket i sin tur har gjort att jag har fått sätta dit en liten lapp, så nu har jag den bara som dekoration dvs. den rör inte på sig.
    1 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen50375 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle