Till toppen
Visa större bild

Souvenir Kapsylöppnare Magnet Denmark

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Den här kapsylöppnaren är en perfekt present att ge bort till någon som tycker om Danmark lite extra. Eller planerar du kanske en fest med tema Danmark? Det finns många tillfällen när den här kapsylöppnaren kommer vara det självklara valet. Du behöver heller aldrig vara orolig för att tappa bort den då den är utrustad med en magnet och kan alltså alltid finnas nära till hands på kylskåpet!

Souvenir Kapsylöppnare Magnet Denmark är designad med ett handtag som formar texten "Denmark" i rött och vitt. Mellan själva öppnaren och texten har man även placerat ett gulligt hjärta med bilden av den danska flaggan. Den är tillverkad i tåligt rostfritt stål.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen42137 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle