Till toppen
Visa större bild

Souvenir Sweden Magnet Dalahäst

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 9
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Dalahästen har verkligen kommit att bli en symbol för Sverige. Överraska därför någon som kommer på besök till vårt avlånga land med denna magnet som de sedan kan ta hem som souvenir. Självklart passar den även bra på kylskåp här hemma i Sverige för att hylla vår fina kultur.

Souvenir Sweden Magnet Dalahäst kommer i form av en klassisk röd Dalahäst dekorerad med färgglada mönster. Den står på en rektangel med texten "SWEDEN" skrivet i svart på en guldfärgad platta. Sätt den på kylskåpet eller någon annanstans där du tycker att den passar.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Kim för 1 år sedan
    Riktigt bra kvalité och min flickvän gillade dem! Denna sitter nu på vårat kylskåp nere i filippinerna för att representera dalarna.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen45743 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle