vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Sportfest

Är du redo? Står du på startlinjen? Hör du domaren blåsa igång matchen? Härligt, för nu går startskottet för årets roligaste sportfest, och alla festdekorationer och maskeradkläder du behöver för kalaset hittar du här hos oss på Partykungen. Att anordna ett kalas eller en maskerad med sporttema är ett roligt alternativ som passar både vuxna och barn. Be gärna dina gäster att komma utklädda till sin favoritidrottsman, ett fotbollsfan, en hejaklacksledare, en boxningslegend eller ett basketproffs. Det som är så bra med en fest med sporttema är nämligen att det finns så många olika sporter att välja mellan. Alla kan välja sin favoritsport och hitta en lämplig maskeraddräkt!

Vi erbjuder också en mängd olika festprylar så att du enkelt kan få till en sportig kalaskänsla i rummet. Häng till exempel upp några ballonger som ser ut som fotbollar eller varför inte dekorera med en uppblåsbar golfklubba eller basketboll? På bordet kan du lägga en duk som ser ut som gräs och sedan adderar du pappersmuggar och papperstallrikar med sportmotiv. Självklart finns det också bland annat servetter och tårtdekorationer. Glöm inte att hänga upp en girlang med sporttema också. Det ger rummet ett festligt uttryck!

När gästerna fikat klart är det dags att starta tävlingarna. Det går ju inte att ha en sportfest utan att tävla, eller hur? Självklart kan ni köra en traditionell fotbollsmatch, dribbla lite basket eller slå några golfbollar, men ni kan också hitta på alldeles egna tävlingar. Vem kan hoppa flest gånger på ett ben? Vem springer snabbast runt huset? Vem kan spotta en godisbit längst? Låt fantasin flöda och skapa roliga tävlingar som alla kan vara med i! En tävling som alltid brukar bli populär är dansstopp. Sätt på dansglad musik på högsta volymen. Nu ska alla som är med i tävlingen dansa loss så mycket de bara kan, men så fort du pausar musiken gäller det att stå helt still. Vill du göra tävlingen lite mer utmanande kan den som råkar röra sig när musiken tystnat få ett straff, till exempel att göra tio armhävningar eller tio höga hopp. Det är också roligt om den som vinner eller det vinnande laget får ett pris. Här kan du till exempel köpa små pokaler att dela ut, men vinsten kan också vara att slippa diska.

Köp dina festdekorationer och maskeraddräkter till sportfesten online hos Partykungen. Du beställer smidigt i vår webbutik och vi skickar din beställning till dig med en snabb leverans. Självklart till riktigt bra priser – vi tycker inte att det ska vara dyrt och krångligt att bjuda in sina kompisar på fest. Så vad väntar du på? Ah, nu förstår vi. Du väntar ju så klart på startsignalen. Här kommer den: Klara, färdiga, gå!
Läs mer