vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Star Wars Kalas

Att anordna ett Star Wars kalas är ett fantastiskt sätt att fira och göra dagen oförglömlig för både barn och vuxna fans av den episka rymdsagan. Hos oss hittar du ett brett utbud av festdekorationer som hjälper dig att skapa den perfekta atmosfären för ett äventyrligt Star Wars kalas tema.

Star Wars ballonger


Inled festligheterna med att dekorera festlokalen med Star Wars ballonger och banners. Våra ballonger kommer i olika färger och mönster som representerar dina favoritkaraktärer och rymdskepp från filmerna. Komplettera med en matchande banner som sätter tonen för kalas Star Wars och välkomnar alla gäster till den spännande galaxen.

Bordsdekorationer och servetter i galaxens tema


Skapa en fantastisk bordsscen med våra Star Wars borddekorationer och servetter. Välj bland olika motiv och figurer för att ge varje gäst en plats vid bordet som känns som en del av filmens värld. Våra servetter är också en perfekt detalj för att hålla feststämningen ren och fräsch under hela Star Wars-kalaset!

Utklädnad och rekvisita till ditt Star Wars-kalas


Ingen Star Wars-fest är komplett utan maskerad och rekvisita för att göra om gästerna till sina favoritkaraktärer från filmerna. Hos oss hittar du ett brett utbud av masker, ljussablar, och andra rekvisita som låter barnen leva ut sina rymdäventyrsdrömmar. Låt kreativiteten flöda och låt gästerna ta del av den galaktiska striden.

Star Wars inspirerade kalaspåsar


Avsluta kalaset med stil genom att erbjuda läckra kalaspåsar som passar perfekt in i temat. Fyll påsarna med godis och små gåvor som kommer att hålla minnet av kalaset levande långt efter att festen har avslutats.

Hitta allt du behöver till ditt Star Wars kalas hos oss!


Oavsett om du planerar en stor Star Wars-fest eller en mer intim sammankomst, har vi allt du behöver för att göra ditt barnkalas i Star Wars tema till en succé. Utforska vårt sortiment av festdekorationer och låt oss hjälpa dig att skapa ett kalas som kommer att bli en minnesvärd händelse i galaxens historia!
Läs mer