star-wars-kylo-ren-super-deluxe-maskeraddrakt-1

Star Wars Kylo Ren Super Deluxe Maskeraddräkt

2 995 kr

Välj variant:

Visa storleksguide

Tillbehör

FaceOn Ansiktsfärg Svart

FaceOn Ansiktsfärg Svart

39 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktbeskrivning

Gå över till den mörka sidan som Kylo Ren i filmerna om Star Wars! Tanken är att han ska ta över efter hans morfar Darth Vader. Lyckas han? Kolla filmen! Du kommer i alla fall att lyckas bli den coolaste karaktären på maskeraden!

Star Wars Kylo Ren Super Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en svart mantel med en huva, en rock med fastsytt förkläde, ett bälte i skinnimitation, ett par handskar, byxor med skoöverdrag och en tvådelad plastmask. Maskeraddräkten är tillverkad i polyester och plast och finns i två storlekar till vuxna. Dräkten är en officiellt licensierad produkt.

 • Inkluderar: Cape med huva, rock med förkläde, bälte, handskar, byxor med fastsatta stövelöverdrag och en tvådelad mask av plast.
 • Lightsaber ingår ej!
 • Material: Polyester.
 • Finns i storlek: Standard och X-Large.
 • Mange
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Dräkten är i fint mtrl, men beltet rätt stort lika så hjälmen. med fix o trix så löser man det. önskar att man kan köpa blackserie hjälmen som komplement
  2 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!