Visa större bild

Star Wars Stormtrooper 3D Ryggsäck

first_saleprice.value: 27920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
349 kr 499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Först tänkte vi bara skriva "en bild säger mer än tusen ord" här i produktbeskrivningen, men en ryggsäck av denna kaliber förtjänar nog lite mer text än så.

Framifrån kommer du se ut typ som vanligt, men din baksida har förmodligen aldrig varit så snygg som när du glider runt på stan med denna episka Stormtrooperryggsäck! Vi får speciellt tacka Darth Vader för den fina uppoffringen av ett antal Stormtroopers som får nöja sig med att vara väskor istället för skjutglada kloner.

Star Wars Stormtrooper 3D Ryggsäck är förmodligen en ryggsäck du aldrig tidigare skådat. Den kommer med en baksida föreställandes en Stormtrooper i coolt 3D-utförande i en vitfärgad och blank yta av konstläderskal som håller formen. Runtom pryds den av vitt konstläder som ger den en exklusiv look.

Inuti är Stormtrooperryggsäcken svartfärgad och där finns även tre praktiska fack där du kan förvara lite Star Warsprylar och andra små viktigheter, PLUS en laptop då ena fickan är ca 29 cm bred.

Ryggsäcken har givetvis justerbara remmar, ett bärhandtag på toppen med en Star Wars-logo samt en dragkedja med två snygga Star Wars-tags. Självklart är ryggsäcken officiellt licensierad också.

Material: 80% konstläder och 20% polyester.

Mått: ca 44 cm hög och ca 40 cm bred.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen33877 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle