vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Julklappar Julklapp till Geek

Julklapp till Geek

Dataspel, brädspel, serietidningar, filmer eller tv-serier – en geek kan ha många olika intressen, precis som oss vanliga dödliga. Men det som gör en geek till en geek är det totala nernördandet i ett specifikt ämne. Därmed är det också väldigt enkelt att köpa en julklapp till en geek.

Är din kompis en riktig datanörd som älskar allt som är uppbyggt av pixlar? Då är ett par läckra 8-bitarsglasögon, ett retro mini-tv-spel, en Super Mario-mugg eller Monopol Pac-Man suveräna julklappar. Kemifantasten kommer garanterat att gilla en väggklocka med formler istället för siffror, fysikgeeken lär inte kunna sluta leka med sitt spinnande gyroskop och spelnörden kommer att hoppa jämfota av lycka på sin Nintendo-dörrmatta.

Hos Partykungen hittar du mängder av nördiga prylar som passar utmärkt att ge bort som julklappar till en geek. Från kepsar, mobilskal, t-shirts och hoodies med tuffa tryck till dörrmattor, lampor och muggar i form av spelkontroller. Botanisera bland spännande sällskapsspel, UFO-ölglas, gevärsnyckelringar, uppblåsbara Fortnite-hackor, gyllene härskarringar, håriga hobbit-tofflor, coola Stormtrooper-masker, karaffer och whiskyglas genomborrade av kulor.

Vare sig du är på jakt efter en julklapp till en geek som har nördat ner sig i fysik, kemi, rymdforskning, gaming, populära filmserier eller klassiska superhjältar, så har vi något för varje intresse!
Läs mer