vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Starka Snacks

Om det inte går tillräckligt hett till i livet har vi ett stort utbud av starka snacks som får varje chili att snegla avundsjuk mot sina konkurrenter. Starka varumärken, finfin kvalitet och låga priser gör Partykungen till det självklara valet när du ska ladda upp med hett godis inför de tillfällen då du kräver lite mer power för att hålla dig skärpt.

Snacksets enda uppdrag är att uppfylla dina smaklökars allra våtaste drömmar. Petitesser som näring och mättnad kommer inte ens i andra hand, de hamnar långt ner på listan. Helt enkelt är ett tilltugg något som ska förgylla vardagen, ge dig lite extra energi under en tråkig föreläsning och hålla dig på gott humör bland alla andra kunder i mataffären klockan 17.30. Vi går till och med så långt att vi vågar kallar starka snacks för en riktig livräddare i vissa situationer.

Är du en popcornmänniska eller en chipsfantast? Kanske föredrar du att knapra på nötter? Vi gör väl som vi brukar? Vi erbjuder olika starka snacks och du väljer. Det brukar bli bäst så!

Har du blivit tillfrågad om att hålla ett viktigt anförande på jobbet eller har du till och med fått det stora hedersuppdraget som toastmaster på din bäste väns bröllop? Oavsett är det situationer då allt fokus är på dig och du måste ha klar strupe. Rör om i din skrovliga hals med en näve starka snacks som chips med stark peppar. På samma gång kommer du garanterat att få upp den skärpa som behövs för att kunna hålla det där viktiga talet som antingen kan få dig befordrad, utnämnd till världens bästa toastmaster eller ja, tvärtom.

Är det du själv som står brud eller brudgum? Glöm för all del inte du heller att beställa ett gäng starka snacks. Förutom att du skärper sinnena får du i dig välbehövlig energi som du behöver för att inte svimma framför vigselförrättaren. Att äta en stor måltid före bröllopet är otänkbart för de flesta men med blodsockret som rinner ut med fotknölarna blir akten knappast en trevlig upplevelse. Vems mage knorrar liksom? Nej, rädda dig både från svimning och magkurr genom några smarriga starka snacks. Vem kunde ana att ett litet poppat majskorn skulle ha så stor inverkan på ditt liv?

Är du personen som går under epitetet gängets lustigkurre? Gillar du att spela dina vänner ett spratt lite då och nu eller väntar du med practical jokes till 1 april? Lura någon inte ont anande person att äta starka snacks istället för flingor till morgonfilen. Förberedd genom att smula chipssmulor i flingpaketet kvällen före. Din morgontrötta sambo kommer garanterat att vakna med ett ryck. Vill du skoja med någon du inte äter frukost med så bjud hem personen på middag. Istället för rostad lök bjuder du frikostigt på ett gäng peppriga alternativ naturligtvis med en god men stark dipsås upptill he, he. Som plåster på såren kan personen få med sig en stor presentförpackning med starka snacks. Har du tur kanske din kompis delar med sig och ni kan bli heta tillsammans.
Läs mer