carolina-reaper-chili-i-pase-93160-1

Carolina Reaper Chili i Påse

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

0

49 kr

1 gram

 − art.nr 93160-1
Tyvärr är denna produkt tillfälligt slutsåld.
VARNING! Detta är världens starkaste chili och bör konsumeras med yttersta försiktighet. Ej för barn eller känsliga personer.
Carolina Reaper - chilin från helvetet! I princip. En chili som lätt platsar på Lucifers morgonmacka som samtidigt skulle smälla till i käften din som en monstruös explosion. Varför då, kanske du undrar. Ja, om vi säger runt 2 miljoner Scoville kanske du får dig en hint om hur stark den faktiskt är! Med andra ord är Carolina Reaper den hetaste chilipepparn som någonsin odlats. Och ska du använda den till din matlagning räcker det gott och väl med ett litet fånigt mini-flarn för att maten ska smaka eld. I runda slängar. Så därför får du här en hel torkad rackare som kommer räcka till många heta grytor i ditt kök framöver!

Carolina Reaper Chili i Påse innehåller en hel torkad Carolina Reaper chili, känd som världens starkaste chili som kvalar in på omkring 1,5 till 2,2 miljoner-nånstans på Scoville-skalan (den exakta siffran verkar det råda delade meningar om). Trots sin ofantliga hetta har chilin en fruktig och fyllig smak som gör den unik i sitt slag, och är även därför en grymt populär ingrediens av chili-lovers som ger maten en extra kick av hetta. Den ser inte mycket ut för världen i torkad form med en omkrets på knappt två centimeter-ish, men skenet bedrar, så att säga!

VARNING! Detta är världens starkaste chili och bör konsumeras med yttersta försiktighet! Endast för vuxna!

Påsen innehåller en (1) hel torkad Carolina Reaper (ca. 1 gram).

Ingredienser: Carolina Reaper, c. 1 gr.
Torkad Carolina Reaper chili.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Omdömen

0

Frågor & svar

0

Taggar