steampunk-svartguld-halvmask-2

Steampunk Svart/Guld Halvmask

199 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Lars Åke
  för 4 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 5 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Martin
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Altså... Man kan jo næsten ikke tillade sig at brokke sig over det fremsendte, til den pris... MEN! Tandhjulet over venstre øje var der ikke... Den runde skive over højre øje var gået løs af limen. Og nettet for det højre øje var der heller ikke...
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Få den perfekta, industriella looken med hjälp av Steampunk Svart/Guld Halvmask till nästa maskerad eller halloweenfest. Fylld med massor av spännande detaljer kommer folk ta sig en lång titt på ditt nya, coola ansikte och säkert lämna med en beundrande kommentar. Masken är lika snygg som den har attityd och är rolig att kombinera med olika kläder för en spännande helhetslook.

Steampunk Halvmask kommer i en svart och guldig design, fylld med industriella motiv. En mask som verkligen kommer ge dig ett spännande utseende på nästa fest.

Kommer i one-size