vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Stickers & Klistermärken

Stickers är en bit papper, plast eller vinyl med en sida som fäster mot ett plant underlag.
Barn älskar stickers och använder dem gärna för att “markera revir” i sitt rum. Även vuxna kan använda billiga stickers till att skapa en lättsam atmosfär. Kanske i samband med ett party? Hos oss hittar du roliga stickers online med många olika användningsområden. Vad sägs om en praktisk brevlådedekal som visar vad du inte vill ha? Eller bara en älg i mitten av en klassisk varningstriangel som du kan sätta på dörren till det rum där skogens konung huserar. Eller för all del på vapenskåpet om någon i hushållet är jägare. Guldstjärnor är en riktig klassiker bland våra stickers online. Har du barn kommer de ofta till användning.

Köp stickers som får människor att skratta och inse att livet inte alltid behöver vara så allvarligt! Vi har gott om skämtsamma stickers med texter som anspelar på vanligt förekommande varningsbudskap. Det är väldigt effektfullt att placera in ett skämt där man hade kunnat förvänta sig en förmaning. Humor handlar ju mycket om oväntade kontraster. Med en väl vald bildekal kan du visa var skåpet ska stå och skicka en signal om vem som sitter bakom ratten till dina medtrafikanter och andra som ser bilen. Det är en typ av stickers som många kommer att se och ta intryck av.

En populär kategori av stickers är våra särskilda halloween-stickers som hjälper dig att få till en lagom läskig stämning hemma eller i festlokalen. Att sätta upp stickers och dekaler i form av till exempel dödskallar, pumpor och blodspår är ett snabbt sätt att förändra atmosfären i önskad riktning. Våra snygga stickers med flaggor är mycket populära och passar när du till exempel har en gäst från ett annat land eller när det är dags för nationaldag, eller varför inte en viktig fotbollsmatch med det aktuella landslaget.

Den som är lite fiffig kan använda speciella stickers tillsammans med andra produkter från oss på Partykungen för att uppnå en extra stor effekt. Stickers i form av ögon som passar på ballonger är ett exempel på detta. I vårt utbud av stickers du kan köpa online finns många varianter som kan användas för att förstärka effekten av något annat, i till exempel ett brev eller på ett inbjudningskort. Emoji-stickers är väldigt populära nu och kan användas på precis det sättet.

Vi har även stickers utan tryck som kan vara till stor hjälp om du behöver organisera hemmet lite bättre. Fäst dem på lådor och skriv vad som finns i eller varför inte på flyttkartonger i samband med att du byter adress. Om du gillar att göra sylt, mos, gelé och annat pyssel i köket kan du köpa stickers online och använda dem till att markera vad burkar och flaskor innehåller och vad de har för bäst före-datum. Ett annat användningsområde för stickers är att använda dem till att märka barns tillhörigheter, så att de inte förväxlas med andras grejer.

Du behöver inte vara orolig för att lim och pappersrester ska vara svårt att ta bort efter att du, eller kanske barnen, använt stickers. Bra stickers ska inte fästa så hårt mot underlaget att det blir omöjligt att ta bort dem utan att använda skurborste och vatten.

När du väljer att köpa roliga stickers hos oss på Partykungen får du inte bara möjlighet att välja klockrena stickers och dekaler i vårt stora sortiment, du får dessutom de bästa priserna!
Läs mer