Stolsöverdrag

Ett enkelt sätt att göra det fint på festen är att klä stolarna in i stolsöverdrag! För julbordet är överdragen som ser ut som tomteluvor definitivt en bra lösning för att få in julstämningen i rummet. Partykungen erbjuder alla möjliga tillbehör för att fullända kalasen med enkla och smarta lösningar, och stolsöverdragen är ett ypperligt exempel på detta!

I sortimentet med stolsöverdrag har vi något som passar de flesta tillställningar. För halloween har vi till exempel de dödskallemärkta RIP-överdragen för att skapa spänning i luften, och till bröllopet har vi vackra stolsdekorationer i guldpapper som du helt enkelt fäster på stolen. I övrigt erbjuder vi mer klassiska stolsöverdrag, som till exempel lila respektive svart helfärgade. Stilrent och snyggt!

Duka upp med stil och beställ snygga stolsöverdrag till festen! Partykungen erbjuder alla möjliga dekorationer, tillbehör och detaljer som sätter rätt stämning för tillfället. Matcha gärna våra stolsöverdrag med andra tillbehör så skapar du förutsättningar för en vacker helhet.
Läs mer
2 träffar