vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Stressbollar

Kläm på stressbollar i härliga färger och roliga former innan du förlorar greppet om tillvaron för att någon tagit din parkeringsplats eller förväxlat sin äckliga lunchlåda med din goda. Stressbollar får dig nästan garanterat att slappna av, även när du har en hemsk deadline att tampas med, fick bakläxa i skolan, har bråttom med att få in deklarationen eller när det skett en liten (eller i värsta fall stor) olycka i hemmet. Istället för att krevera och få ett utbrott ska du ta fram en stressboll och ta några djupa andetag. Ofta är det allt som behövs för att du ska kunna få perspektiv på situationen. Och kanske till och med börja skratta åt den!

Bejaka dina barnsliga sidor och rocka loss med en komisk stressboll. Att ett gott skratt kan vara förlösande och få oss att varva ner snabbt har varit känt länge. Dråplig situationskomik i form av stressbollar är en extra stark medicin mot dåligt humör och irritation. Effektiva stressbollar i form av en banan, en lagom hård bajskorv eller varför inte ett bröst som ger tröst finns därför alltid i vårt sortiment. Vi har självklart inte bara stressbollar av det lite barnsligare slaget utan även stressbollar som är glittrigt glamorösa och andra som har ett lite mer “normalt” utseende i form av till exempel en härlig frukt eller ett djur. Oavsett vilken produktkategori det gäller så är det mycket viktigt för oss på Partykungen att alla ska kunna hitta prylar som passar perfekt, hur låg humor de än har!

Att klämma på sköna stressbollar är inte bara en grej som kan vara bra att ta till när du känner att det är för mycket som pågår runt omkring dig. Det är också skönt att ha något att fingra på så att du får en taktil upplevelse medan du gör något annat. Många av våra stressbollar ger även spännande visuella upplevelser medan du klämmer fram nya former. Barn brukar älska att leka med stressbollar.

Om någon ser dig med en stressboll kan du vara ganska säker på att personen också kommer att vilja klämma och känna lite. Vi människor är helt enkelt skapta för att utforska olika material och texturer med våra händer. Att stressbollar blivit en sådan framgång beror nog på det. Plus att många av oss lever med en hel del krav i våra liv som göra så att vi ofta känner oss just stressade.

Roliga stressbollar är utmärkta presenter som skickar en liten signal till mottagaren om att livet inte är så allvarligt. Om du dessutom ska ge bort en present till någon som har en lite sjuk eller en aning omogen humor finns det inte mycket som passar bättre än stressbollar med en rolig form.

Du ska inte behöva leta efter stressbollar när du behöver dem utan helst alltid ha en i närheten. Det är bra att ha stressbollar i bilen, på arbetsplatsen och i hemmet. Då är du beredd direkt om hunden kräks på mattan igen eller om den fina rödvinssåsen skär sig innan en viktig middag. Vi på Partykungen har billiga stressbollar online för att du ska kunna köpa flera. Olika stressbollar bjuder på olika klämmotstånd, att ha en liten samling på till exempel kontoret är aldrig fel.

Hos oss hittar du de roligaste och mest effektiva stressbollarna på marknaden. Köp en eller flera stressbollar innan du eller någon annan ballar ur bara för att det är mycket nu.
Läs mer