Sugrör I Metall

Äntligen sugrör som du du enkelt kan diska och återanvända. Vi har ett stort urval av sugrör i metall i olika skimrande metallicfärger. De ger ett exklusivt intryck till serveringen och blir ett fantastiskt trevligt tillbehör i alla typer av barer. Bjud dina gäster på läskande drinkar med vackra utformningar och gör samtidigt ett medvetet val genom att använda sugrör som inte kastas i soporna efteråt.

Naturligtvis är sugrören tillverkade i rostfritt stål och det går alldeles utmärkt att diska dem med övrig disk. Med dessa sugrör smakar allt i glasen precis som det ska, om inte ännu bättre. Dessutom kan du beställa dem i olika färger, som till exempel guld eller svart. Eller varför inte regnbågsfärger – perfekt för riktigt färgsprakande fester!

I sortimentet hittar du förutom metallsugrör i olika färger även snygga barskedar samt fiffiga teleskopsugrör som du fäller upp när du vill dricka med stor stil. Partykungen har tillbehören och detaljerna som gör din bar fulländad och drinkarna sensationella!
Läs mer