Sundlings

Sundlings med sin slogan “a world of snacks” är det ledande märket i Norden inom popcorn och snacks till biografer och arenor. Vi på Partykungen ger dig chansen att uppleva Sundlings produkter hemma och det till ett riktigt lågt pris. Så leta fram en spännande rulle, kryp upp i soffhörnan och avnjut poppiga popcorn, krispiga snacks och kanske en och annan sockervadd.

Företaget Sundlings är baserat i Lidköping och drivs sedan år 1990 av grundaren Per Sundling. Sedan starten har kärnan i företaget kretsat runt ett litet solgult korn. Vi pratar såklart om majs även om vi säljer dem i den något festligare versionen popcorn. Det sägs att aztekerna i Sydamerika började poppa popcorn redan på 1200-talet och finns det något bättre snacks än nypoppade varma popcorn? Hos oss kan du beställa popcorn i olika smaker, både klassiska och mer moderna och innovativa samt i olika storlek på förpackningarna. De mindre passar perfekt att ta med i väskan för att avnjuta när snackssuget sätter in på eftermiddagen. Större förpackningar går bra att dela med en vän. Tycker du att det är svårt att poppa popcorn? Blir hälften oftast brända och består den andra halvan fortfarande av små hårda majskorn? Lugn, bara lugn. Alla popcorn och övrigt snacks från Sundlings är redo att ätas.

I Sverige älskar vi salta smaker och de flesta föredrar just salt på sina popcorn. I USA å andra sidan är saltade popcorn något exotiskt och konstigt. Där föredrar de sockrade popcorn. Sundlings erbjuder en hel del olika och roliga smaker på sina snacks och popcorn. Nästa gång du lägger en beställning så våga prova en ny sort. Vem vet, det kanske blir det en ny favorit?

Förutom signaturgodiset popcorn erbjuder Sundlings även andra krispiga snacks och himmelsmjuka godsaker. Kockar i tv-program brukar framhålla vikten av att en maträtt innehåller olika konsistenser och vi vågar nog påstå att Sundlings produkter uppfyller de kraven. Dessutom får krispet från både chipsen och påsen höras ljudligt när du äter dem hemma istället för på bion. För visst blir det godare när du får bita av en bit av chipset och höra frasigheten när du tar din tugga?

På cirkus, nöjesparker, bio, marknader, konserter och andra arenaevenemang brukar doften av förväntan i luften blandas med något annat, nämligen den av nypoppade popcorn och annat gottigt snacks. Det är en omisskännlig doft som du nu tack vare Sundlings varor kan skapa i ditt egna hem. Anordna ett barnkalas med cirkustema och servera barnen varma popcorn i bägare, vi har stora förpackningar så att det kommer räcka åt alla. Vill du servera varma snacks är snacksbägare en riktigt bra idé för att inte bränna fingrarna. För vem kan och vill vänta tills det svalnat? Dessutom blir upplevelsen av att vara på en cirkus eller på bio lite mer autentisk än att servera snackset direkt ur påsen. Beställ på momangen så har du ditt snacks, chips och popcorn från Sundlings på ett litet kick tack vare våra snabba leveranser.
Läs mer