super-mario-labyrinth-sallskapsspel-75678-3
super-mario-labyrinth-sallskapsspel-75678-1
super-mario-labyrinth-sallskapsspel-75678-4
super-mario-labyrinth-sallskapsspel-75678-5

Super Mario Labyrinth Sällskapsspel

 599 kr  299 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Mamma Mia! Allas vår älskade rörmokare Mario har försvunnit i labyrinten och behöver din hjälp att hitta ut! Flytta runt brickorna och hitta nya vägar I labyrinten där andra kända figurer som Luigi, Yoshi, Peach och Donkey Kong också gömmer sig. Labyrint är ett roligt spel som går lätt att lära sig! 

Super Mario Labyrinth Sällskapsspel är ett roligt sällskapsspel för 2 till 4 spelare. Spelet inkluderar ett spelbräde, 34 labyrintkort, 24 bildkort, 4 spelpjäser och tar ca 20-30 minuter att spela. Spelet är på engelska och rekommenderas från 7 år. Spelpjäsen består av 16 labyrintbrickor som bildar gångar både horisontellt och vertikalt. På spelplanen gömmer sig alla kända figurer från Super Mario, och spelet går ut på att så fort som möjligt nå fram till de figurer som matchar korten du har på hand. Spela genom att flytta brickorna och den första spelaren som får slut på kort på hand vinner!

  • Antal spelare: 2-4
  • Ålder: Från 7 år
  • Språk: Engelska
  • Tid:  20-30 minuter
  • Medföljer gör: 1 spelbräde, 34 labyrintkort, 24 bildkort, 4 spelpjäser