vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Super Mario

Super Mario och hans lillebror Luigi är hjältarna som skapats av Nintendo. Super Mario är oftast den ensamma hjälten, men det händer att han ibland får sällskap av brodern. Super Mario befinner sig i en hel värld som kallas Super Mario World och här ska han ta sig runt på mängder av både roliga, läskiga, sagolika och alltid äventyrliga banor som är fyllda av vacker och färgglad grafik. Super Mario är extremt omtyckt och populär världen över och vi är många som har vuxit upp med en konsol i handen och blicken klistrad mot skärmen för att försöka hjälpa Super Mario att rädda prinsessan. Ett känt signalement för denna Super Mario-karaktär är just hans Super Mario-hatt i rött i kombination med en matchande Super Mario-dräkt.

Men Super Mario har såklart massor av fiender, detta löser han ofta genom att hoppa på dem, vilket visar sig vara en framgångsrik teknik. Bossarna behöver han dock hoppa några gånger extra på. Vill du lämna skärmen för ett tag och försvinna in i en riktig Super Mario-värld? Då kan du börja med att dyka rakt ner i vårt breda sortiment av Super Mario-prylar av alla sorter. Ska du exempelvis på en maskerad och vill se ut precis som Super Mario? Då kan du enkelt välja ut en Super Mario-dräkt i vårt sortiment med tillhörande Super Mario-hatt. Med kläderna på och redo för äventyr kan du sedan hoppa in i din Mario Kart och ge dig av till festen.

I vårt sortiment hittar du en Super Mario-dräkt för alla storlekar och smaker, det finns nämligen olika varianter av den för att du ska hitta din favorit. Det finns även en Super Mario-dräkt i barnstorlek så att ingen ska oroa sig för att bli utan äventyr. Dräkterna kommer även med olika former av en Super Mario-keps, och du kan även köpa en Super Mario-keps helt enskilt om du önskar det. Med ett brett sortiment av Super Mario-prylar kan du få den perfekta outfiten på nolltid, och även till ett bra pris.

När det kommer till en Super Mario-dräkt behöver det inte heller betyda att du måste se ut exakt som honom, det finns även andra kända och älskade karaktärer från spelet som väntar i vårt sortiment. Kanske vill du vara prinsessan, svampen, Luigi, eller dig själv ridandes på Super Marios rygg? Möjligheterna är många och du kommer garanterat att ha riktigt kul när du skrollar igenom allt som erbjuds.

Förutom till maskeradfesten finns det flera plagg med Super Mario-tema som fungerar lika bra till vardags. Välj exempelvis en Super Mario-keps för sommaren med olika snygga motiv på som direkt för dina tankar bort till spelets härliga äventyr. Men även t-shirts, klänningar och mycket mer! Och under vintern kan du värma huvudet i en mysig och söt Super Mario-hatt. En Super Mario-hatt kommer i flera olika utformningar och det blir inte svårt att hitta en personlig favorit som får en att le. Köp både kläder och dina Super Mario-prylar direkt hos oss. Vi erbjuder ett stort och kontinuerligt växande sortiment av Super Mario-prylar, och alltid till bra priser och snabba leveranser.
Läs mer