vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Festteman Superhjälte-fest

Superhjälte-fest

Kolla där kommer ju Spindelmannen och Stålmannen! Och vem är det som sitter där och fikar? Är det inte Hulken, Wonder woman och Ninja Kid? Kolla dansgolvet då! Är det inte Captain America, Supergirl, Ironman och Batwoman som svänger loss till musiken? Visst blir man lite imponerad när världens superhjältar har samlats på ett ställe och det är precis det som kan hända när du bjuder in dina vänner på en superhjältefest. Ett superhjältekalas är en superhit för alla, både stora och små och både tjejer och killar! Häng med så berättar vi om supermaskeraddräkter, superdekorationer och superlekar!

Vi börjar med maskeraddräkterna. Det är ju liksom svårt att tänka sig en superhjältefest utan superhjältar. Be därför dina gäster att komma utklädda till sina favoritsuperhjältar. Det finns ju som bekant massor att välja mellan. Vi kan dock inte låta bli att undra hur någon klädd i tajta trikåer med en ansiktsmask för ögonen och en mantel runt axlarna kan se ut och kännas som en superhjälte. Men så är det bara! Spana in alla våra coola superhjältedräkter och välj om du vill komma till festen som Mrs Incredible, Jokern, Batman, Aquaman, Buzz Lightyear eller någon annan. Om du inte vill satsa på en hel maskeraddräkt finns flera ansiktsmasker med superhjältar på, mantlar och peruker att välja bland istället.

Nu har vi kommit fram till festdekorationerna och precis som med maskeraddräkterna finns här massor att välja mellan. Många dekorationer är färgstarka, och det är ju precis som det ska vara. Superhjältar är ju som vi alla vet väldigt färgstarka karaktärer. Börja gärna med några coola ballonger på superhjältetemat och matcha sedan dessa med en snygg girlang. Till kalasbordet finns dukar, papptallrikar, pappmuggar, servetter och mycket annat – allt med superhjältar på. Förslag på superhjältemeny: supersnittar, hjältetårta och grön hulkensaft.

Efter mat- eller fikastunden kan det vara kul att hitta på några roliga superlekar. En femkamp kan till exempel passa perfekt. Kanske kan det ingå att skjuta prick med en vattenpistol eller försöka kasta ner burkar som dekorerats med universums superskurkar? Superhjältar är ju ofta väldigt starka så att krama sönder en ballong kan också vara ett delmoment i femkampen. När superhjältefesten nästan är slut återstår bara kalaspåsarna. Du hittar massor av häftiga kalaspåsar på superhjältetema på Partykungen. Fyll dem med godis, choklad och kanske en liten superöverraskning. Du kan till exempel lägga ner en Batman-ballong eller en ansiktsmask med motiv från The Avengers, Captain America, Hulken, Iron Man eller Thor. En fiskdamm brukar alltid bli populär, men om du har lite extra tid och energi kan du göra en superhjälteskattjakt. Låt till exempel dina superhjältegäster leta efter ledtrådar som tillsammans bildar en kod som behövs för att öppna lådan där kalaspåsarna finns.

Välkommen att beställa allt du behöver till din superhjältefest online på Partykungen. Vi erbjuder ett supercoolt superhjältesortiment med superlåga priser och med supersnabb leverans. Ja, det kommer faktiskt att kännas som om det är superhjälten Blixten som levererar, och vem vet? Det kanske det är!
Läs mer