superman-super-deluxe-maskeraddrakt-1

Superman Supreme Maskeraddräkt

9 995 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa storleksguide

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Vem har inte någon gång drömt om att vara Stålmannen? Att vara urstark, kunna flyga och kanske framför allt kunna se igenom alla material (till exempel kläder)?

Ända sedan 1938, då Stålmannen gjorde entré för första gången, har pojkar och män, och även en del tjejer och kvinnor, drömt om att jaga skurkar i den klassiska blåa dräkten med röd slängkappa. Kanske även du?

Med den här maskeraddräkten gör du succé på festen. Se bara till att du håller dig borta från gröna drinkar (de kan ju innehålla kryptonit). Du kanske inte kan klä om snabbare än Clark Kent, men det är faktiskt mycket enkelt att få på sig dräkten. Superman Supreme Maskeraddräkt innehåller allt utom skor. Dräkten inkluderar tröja och byxor med tillhörande formgjutna muskelstinna delar i latex. Bälte, mantel och smalbensöverdrag ingår också. Du sätter på dig dräkten med hjälp av knappar alternativt kardborre.

  • Finns i storlek: One size.
  • Inkluderar: Blå tröja och byxor, formgjutna delar för bröst, armar och lår, bälte, mantel samt överdrag för smalbenen.
  • Skor ingår inte.
  • Material: 100% Polyester. Detta är en officiellt licensierad Superman™ produkt.