superman-super-deluxe-maskeraddrakt-1

Superman Supreme Maskeraddräkt

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

9 999,90 kr

Vem har inte någon gång drömt om att vara Stålmannen? Att vara urstark, kunna flyga och kanske framför allt kunna se igenom alla material (till exempel kläder)?

Ända sedan 1938, då Stålmannen gjorde entré för första gången, har pojkar och män, och även en del tjejer och kvinnor, drömt om att jaga skurkar i den klassiska blåa dräkten med röd slängkappa. Kanske även du?

Med den här maskeraddräkten gör du succé på festen. Se bara till att du håller dig borta från gröna drinkar (de kan ju innehålla kryptonit). Du kanske inte kan klä om snabbare än Clark Kent, men det är faktiskt mycket enkelt att få på sig dräkten. Superman Supreme Maskeraddräkt innehåller allt utom skor. Dräkten inkluderar tröja och byxor med tillhörande formgjutna muskelstinna delar i latex. Bälte, mantel och smalbensöverdrag ingår också. Du sätter på dig dräkten med hjälp av knappar alternativt kardborre.

  • Finns i storlek: One size.
  • Inkluderar: Blå tröja och byxor, formgjutna delar för bröst, armar och lår, bälte, mantel samt överdrag för smalbenen.
  • Skor ingår inte.
  • Material: 100% Polyester. Detta är en officiellt licensierad Superman™ produkt.
Art.nr 15692-1

Storleksguide

Omdömen

0

Frågor & svar

0

Taggar