vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Supporterprylar

Som supporter kan du inte gå på match utan de rätta prylarna. Hos Partykungen har vi allt som kan tänkas behövas inför en kommande fotbollsmatch, temafest eller andra evenemang, där du ska både höras och synas. Visa ditt stöd för det svenska fotbollslandslaget när de spelar landskamp, eller när det är dags för hockeyfinal. Vi har tröjor, handklappar och till och med hjälmar som går i den svenska flaggans färger. Nu kanske det finns ett annat land du vill heja på i stället. Inga problem. Vi har flaggor och prylar från flera olika länder runt om i världen, så det är bara att välja och vraka.

Det finns som sagt alltid vissa av oss som gillar att föra mer oväsen än andra. Men det tar på sina krafter att stå och skrika för full hals under en lång match. Så varför inte ta lite hjälp av en av våra tutor? Du kommer definitivt att höras innan du syns till. Ett annat tillfälle där tutan kommer till bra användning är studenten. Det finns inget bättre tillfälle att visa sin glädje denna speciella dag än att föra massor av oväsen.

Är du en Sverigesupporter, Danmarksupporter, Finlandsupporter eller Norgesupporter? Vi har supporterprylarna som får dig att bli extra laddad inför matchstart!
Läs mer