Visa större bild

Supportersmink Belgien

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 16
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Vilken typ av supporter är du? Den identitetslösa supportern som till varje pris vill känna sig delaktig även om laget suger hårt? Är du kanske medgångssupportern som bara går på slutspelsmatcherna men annars ligger lågt? Är du festsupportern som inte bryr sig så mycket om lagets prestation utan snarare om utbudet i skybaren? Eller brinner du för sporten och vet vad alla spelarna äter till frukost, vad deras morsas mellannamn är och även vad hon äter till frukost? #stalkervarning   

Supportersmink Belgien är tre kritor med hudfärg i svart, gult och rött. Den som tänker lite utanför boxen använder även dessa kritor om man är Tysklandsupporter eller varför inte Brynässupporter (de bästa)?

  • Innehåller 3 kritor med hudfärgerna gul, svart, röd. 
  • Längd: 6cm

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen60705 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle