vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Svart

Det blir sällan fel med svart. Stilrent, självklart och passande i alla miljöer. Här har vi samlat Partykungens svara prylar som består av allt från maskeraddräkter till dekorationer och diverse tillbehör för olika tillfällen. Eftersom vi är partyts bästa vänner är det förstås på festliga tillställningar som vi lägger allra störst krut.

Partykungen har mängder med ballonger i olika former och typer – här med den gemensamma nämnaren att de är färgade i svart. Vidare hittar du svart konfetti, girlanger och flaggor och i kombination med diverse glittrande färger sätter du kalasstämning på tillvaron. Eftersom vi fullständigt älskar maskerader finns det massa olika dräkter att frossa i. Klä ut dig till Darth Vader eller sätt bara på en svart peruk och ett par svarta glasögon så blir du festens mest mystiska figur!

Vi har allt du kan tänka dig för att dekorera, duka och klä upp sig på ett snyggt sätt till festen. Svart är synonymt med stilrent och därför har vi samlat alla våra svarta produkter under en och samma kategori. Välkommen att hitta dina egna favoriter!
Läs mer