Hem
Teman Högtider Svenska Nationaldagen

Svenska Nationaldagen

Festartiklar, flaggor, girlanger, serpentiner, dukning och allt du kan tänkas behöva till ett sprudlande 6:e juni – alltsammans hittar du på partykungen. Vi har fyllt upp vårt gedigna sortiment med blå-gula färger för ett nationalsdagsfirande i sång och dans som har chans att gå till historien!

För om du frågar oss så har Sverige världens mest underskattade nationalsång. Men så är ju svensken generellt inte så noga med att synas och höras, utan håller sig gärna i skymundan. Rampljuset kan andra gott få stå i.
Men nog finns den där, stoltheten över nationen, hemlandet och allt som Sverige står för. Nog känns det extra varmt i hjärtat när den svenska fanan vajar i vinden den 6:e juni. Svensken är precis lika stolt över sin nation som alla andra i världen är, men lite mer ödmjuk med det.

Dags att ändra på det! I den här kategorin hittar du precis allt du behöver för att visa exakt hur mycket du älskar Sverige och fira nationen på bästa, ståtligaste sätt! Sätt gul och blå färg på ditt hem under hela nationaldagen och bjud in grannar och vänner till fest.
Läs mer

Inspiration