taco-cat-goat-cheese-pizza-spel-1
taco-cat-goat-cheese-pizza-spel-2
taco-cat-goat-cheese-pizza-spel-3

Taco Cat Goat Cheese Pizza Spel

249 kr

Välj variant:

 • Leiah
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Utrolig vittig spill. Tar et par runder til man kommer inn i flowen, men så går det unna! Must-have om man er ute etter konkurranse og en god latter!
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Är du redo för lite "hand-slapping mayhem"? I detta kortspel för hela familjen skall ni turas om att säga taco, cat, goat, cheese och pizza. Spelaren som börjar inleder med att vända upp ett kort från sin hög och säga "TACO". Nästa spelare vänder upp ett kort och säger "CAT". Förr eller senare händer det att det ord man säger matcher med det kort som man vänt upp, och det är då det gäller att vara snabb. Den spelare som är sist att lägga sin hand på korthögen har förlorat stort. Enkla spelregler medföljer. 

Taco Cat Goat Cheese Pizza Spel är ett superroligt sällskapsspel för hela familjen som passar både barn och vuxna. Spelet inkluderar spelkort, passar dig från 8 år, och kräver 3-8 spelare. Det finns en engelsk och en nordisk version, spelregler på engelska respektive svenska medföljer. 

 • Språk: Engelska/Svenska
 • Ålder: 8 år
 • Spelare: 3-8 st
 • Speltid: 10 min+
 • Spelgenre: Sällskapsspel, festspel