tartbild-pyjamashjaltarna-75170-1
tartbild-pyjamashjaltarna-75170-2

Tårtbild Pyjamashjältarna

49 kr

art.nr 75170-1

På dagen är de vanliga 6-åringar – men när pyjamasen åker på är de Catboy, Owlette och Gekko!

Dekorera födelsedagstårtan med en tårtbild föreställande pyjamashjältarna! En riktigt kul och lekfull touch på tårtan som garanterat kommer uppskattas på barnkalaset.

Tårtbild Pyjamashjältarna mäter ca 20 cm i diameter räcker till en tårta på 8-12 bitar. Det är väldigt enkelt att att skapa en snygg tårta med hjälp av en tårtbild. Börja med att försiktigt fukta tårtbilden med vatten eller gelatin för att sen fästa tårtoblatet på din tårta. Den är nu redo att serveras till alla kalasfirare!

>> Klicka här för att läsa hur du monterar tårtbilden på din tårta!

Ingredienser: Potatisstärkelse, vatten, olivolja, maltodextrin, färgämnen: E102, E102, E133, E151, E102, E122: kan ha negativ effekt på barns koncentration. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Bilden är tryckt med ätbart bläck på en ätbar oblat som är glutenfri, laktosfri och utan tillsatt socker. 

Förändringar i produktens innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 

Näringsdeklaration

Omdömen

1

Frågor & svar

0

Taggar