Till toppen
Visa större bild

Tårtflaggor Norge

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

En muffin är god att äta. Och halva anledningen till att den är så förbaskat god är för att den är så vansinnigt snygg. För man kan inte göra en ful muffin, det är emot baklagen. Den ska dekoreras! Men visst är det ganska så tråkigt när den väl är uppäten och allt det snygga är borta? Lugn, bara lugn. Den här fina flaggan är inte ätbar så den kommer du att kunna ha kvar. Skönt va?

Tårtflaggor Norge är små flaggor av papper med en pinne av plast. Flaggorna lämpar sig bäst för dekoration av bakverk. Levereras i 100-pack, dock utan muffins.

Mått: 3 x 5 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Letti för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen31645 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle