Till toppen
Visa större bild

Tåstrumpor Randiga

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 16
selected_index: 0
79 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Stackars tår. De ska alltid gömmas i strumporna som en tråkig tå-hög som bara finns där. Visst, de kanske har världens bästa gemenskap men varje tå måste också få chansen att upptäcka världen. Kanske har du superfina tår som du sällan får chansen att visa upp. De enda tillfällen som ges är när du går barfota, men det blir ju svinkallt på vinterhalvåret. Nej, nu är det hög tid att visa upp dina snygga tår på ett bekvämt och snyggt sätt med dessa fräsiga tåstrumpor!

Tåstrumpor Randiga är läckra strumpor med separerade tår. De kommer i stretchigt material vilket gör att de passar de flesta fötter och tår. Strumporna är flerfärgade i ett snyggt randigt mönster.

Observera att färgerna på strumporna kan variera.

Mått: ca 37 cm långa.

Levereras parvis.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Maria för 1 år sedan
    Gik hurtigt i stykker
    1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen37006 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle