Hem
Maskerad Smink Tatueringar

Tatueringar

Har du alltid drömt om att skaffa en eller flera coola tatueringar? Detta vackra sätt att pryda kroppen på har varit med oss under otaliga generationer och brukade göras med vässade djurben och bläck som sedan slogs in i kroppen med en liten hammare.

Tatueringskulturen härstammar bland annat från Polynesien och spreds sedan över världens alla hörn med hjälp av barska sjömän på galna äventyr. Förr i tiden brukade man förknippa tatueringar med just dessa sjömän eller kriminella, men nuförtiden har var och varannans moster en stor eller liten tatuering någonstans på kroppen.

Älskar du tatueringar men vill experimentera och testa hur de ser ut innan du lägger dig under nålen? Det kan vara ett bra beslut, speciellt om du är yngre och inte vill riska ett kok stryk om du skulle komma hem med en klassisk ros eller döskalle på armen. Det är kanske bättre att sikta in sig på ett stort rött hjärta med ordet “mamma”, men en ännu bättre idé vore att kolla in våra snygga fejktatueringar på Partykungen!

Vi har samlat ihop de coolaste tatueringarna och du kan nu få hem en eller flera snygga “gnuggisar” till din dörr. Välj och vraka bland stora och små motiv för alla smaker och i alla prisklasser!

Tatueringar är inte bara till för dem som drömmer om att någon gång ta steget fullt ut. Det kan också vara ett perfekt sätt för dig att komplettera din maskeraddräkt eller sätta en snygg twist på din utstyrsel.

På Partykungen hittar du ett stort sortiment av spännande tatueringar för kroppens alla delar (nästan). Har du precis blivit inbjuden till en maskerad med dina kollegor eller vänner från skolan? Varför inte ta chansen att strosa in på festen och få allas uppmärksamhet genom att pryda din kropp med snygga tatueringar? Det passar prima om du exempelvis ska klä ut dig till ovannämnda sjöbuse, farlig gangster eller kanske en råbarkad MC-knutte.

Våra olika tatueringsset gör att du slipper ödsla massor av tid på detaljer och istället kan fokusera på det mest relevanta på festen: skåla med dina vänner och ha kul! Välj mellan tattoo t-shirts, tatueringsärmar som du trär över dina armar eller klassiska tatueringar som du får på med hjälp av lite tålamod och vatten.

Har du planerat att se extra läskig ut på maskeraden? Vi har massor av otäcka tatueringar som passar perfekt för halloween. Kolla in våra fejktatueringar som får det att se ut som att du har stora öppna köttsår eller massor av stygn i ansiktet. Det kanske inte låter så trevligt, men under halloween gäller det att få så många som möjligt att sätta sin drink i halsen! Skräm slag på dina vänner genom att komma på festen med verklighetstrogna tatueringar som får det att se ut som att du träffat på en hord av zombies.

Coola, roliga, läskiga och snygga tatueringar, på Partykungen kan du köpa allt du behöver för att bli festens stora snackis eller pranka mamma att du gått med i ett gäng.
Läs mer