Visa större bild

Tavla i Trä Text Mojito

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Tänk dig vilken mardröm det skulle vara om du bjuder på sommarfest och en vän erbjuder sig att fixa drinkarna, den personen vet mycket väl att det är Mojito som gäller men lyckas inte göra Mojiton exakt som du ville ha den... hmmm. Se till att det aldrig kommer och hända med hjälp av denna snygga tavla i trä. På tavlan står det mycket nyanserad och utförligt hur man ror ihop den perfekta Mojiton! 

Tavla i Trä Text Mojito är en snygg tavla i trä som passar utmärkt vid barbordet eller i köket. På tavlan står det utförligt hur du blandar den perfekta Mojinon, sen är den väldigt snygg också så du får vägginredning på köpet! 

Tavlan är gjord i trä med en svart ram och mäter 20 x 25 cm.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Sandra för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46437 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle