Hem
> Teman > Varumärken > Terminator

Terminator

Terminator är namnet på de omåttligt populära science fiction-filmerna skapade av James Cameron och som gjordes populära av Arnold Schwarzenegger. Tänk dig själv hur du kliver in på festen iklädd en tight sittande läderjacka, en kortklippt frisyr, svällande muskler och ett par coola solglasögon. Det enda som du behöver göra är att lägga till en lätt tysk brytning och stirra ut över festen tills de förstår att du inte är en mördarmaskin – du är en partymaskin!

Med hjälp av oss på Partykungen kan du nu återskapa magin från Schwarzeneggers mest kända film och själv träda in i rollen som Terminator. Vi har det du behöver för att kunna imponera stort nästa gång du blir inbjuden på en maskerad med dina vänner. Alla gillar att festa med de coola killarna, så missa inte chansen att bli festens mittpunkt.

Att efterlikna Schwarzeneggers imponerande fysik är tyvärr omöjligt för de flesta av oss, men det betyder inte att du inte kan spela rollen som Terminator! Du kan exempelvis ta en närmare titt på våra verklighetstrogna tatueringar som får dig att se ut som om du precis kommit från en dödlig kamp om människorasens överlevnad. Dessa flerfärgade tatueringar kan du sätta på ansiktet och sedan låta kreativiteten flöda gällande resten av din Terminator dräkt.

Filmens stora tjusning är de ikoniska kläderna och karaktärernas personlighet, något som du kan återskapa med lite kreativitet och charm. Modellen T-800 var nämligen bara en av många Terminators som finns i filmserien och du kan själv skapa din egen version på Partykungen. Plocka ihop accessoarer som ger dig rätt robotkänsla och kombinera med det tuffaste du har i garderoben. När det kommer till att skapa en Terminator dräkt är ändå attityden ditt viktigaste tillbehör, det och att sexigt halvviska “Hasta la vista, baby”.

Som du kanske kommer ihåg så handlar historien i Terminator främst om en kamp mellan robotar och människor. Ett avancerat robotsystem som heter Skynet har blivit självmedvetet och bestämmer sig för att skapa ett krig som slutligen kommer att försöka utplåna mänskligheten.
Inte någon vidare munter historia, men varför inte plocka russinen ur kakan och istället fokusera på att robotarna från denna kultrulle ser otroligt coola ut?

Prata ihop dig med dina vänner och se till att ni tillsammans bildar det coolaste gänget på festen, komplett med matchande Terminator tatueringar och dräkter. Genom att hålla ihop under hela festen kan ni se till att rädda mänskligheten genom att hålla den goda stämningen uppe och alla glasen fyllda.

Det är enkelt att skapa en Terminator maskerad där du uppmuntrar dina inbjudna gäster att låta kreativiteten flöda. Säg bara till dem att festens tema är Terminator och du kommer bli förvånad över att en hel del inte bara har Schwarzeneggers karaktär som favorit.

Just nu finns det sex filmer i Terminator-serien och ett antal färgstarka karaktärer att klä ut sig till. Varför inte klä sig som Linda Hamiltons supercoola tolkning av Sarah Connors, den tuffa tjejen som inte tar någon skit? På Partykungen har vi allt du behöver för att fixa den perfekta Terminator-looken!

De första Terminator-filmerna tog världen med storm, mycket tack vare sina realistiska effekter. Nu har det gått över 30 år sedan den första filmen kom men temat och karaktärerna är fortfarande lika populära.

På Partykungen har vi latexmasker som kommer att få dig att se ut som en riktig robot och göra dig till festens stora snackis. Glöm inte att lämna festen med stil och det klassiska citatet, “I’ll be back”.
Läs mer
1 träffar