Hem
Teman Varumärken The Mandalorian

The Mandalorian

The Mandalorian är en TV-serie som utspelar sig i Star Wars fiktiva universum. Handlingen är förlagd fem år efter filmen Jedins återkomst och 25 år före filmen The Force Awakens. I serien får man följa en mandalorian på olika äventyr. Den mandalorian man får hänga med heter Din Djarin och han är en prisjägare, en krigare, som stöter ihop med den bedårande söta Baby Yoda och då tar äventyret verkligen en helt ny riktning. Baby Yoda är så klart väldigt speciell och har starka krafter. Han ser ut som en liten miniversion av Yoda men han är faktiskt 50 år gammal. Han tillhör helt enkelt en art som åldras väldigt långsamt. Det udda paret Din Djarin och Baby Yoda åker på många resor och uppdrag tillsammans över hela galaxen och det är mycket spännande att få följa med. I serien får vi också möta många andra färgstarka karaktärer och även en del otäcka monster. Serien är dramatisk och bjuder på ett och annat skratt. Visste du förresten att musiken till The Mandalorian är komponerad av en svensk kompositör som heter Ludwig Göransson?

På Partykungen kan du handla olika prylar från The Mandalorian, till exempel en cool kartongfigur som föreställer Mandalorian. Det blir en superhäftig inredningspryl som du kan ställa på en hylla eller i ett fönster. Vill du istället ha ett litet sött gosedjur som föreställer Baby Yoda har vi det också så klart. För dig som är ett riktigt Star Wars-fan är det ett samlarobjekt. Supersnygg att ställa på en hylla, gärna tillsammans med Star Wars-prylar, men Yoda-nallen kan ju så klart även fungera som en mysig nalle för dig som vill ha en gosig kompis.

Här hittar du också en hållare som föreställer Mandalorian och en hållare som föreställer Baby Yoga. De fungerar som laddstationer till spelcontrollers och mobiltelefoner. Du får alltså en häftig inredningspryl samtidigt som du får en praktisk laddningsenhet. Gillar du Mandalorian så kan det inte bli bättre, eller hur?

Tycker du om att pussla kan du satsa på ett pussel med Mandalorian-tema med olika figurer från Star Wars. Pusslet har 500 bitar så du kan få hålla på ett tag innan du klarat av att lägga hela pusslet. Ta gärna hjälp av en kompis. Pusslet blir en fin present att ge bort till en familjemedlem eller en kompis som fyller år eller varför inte i julklapp?

Är du redo att följa med på ett äventyr till en galax långt, långt borta så ska du kolla in Partykungens produkter från The Mandalorian. Du kan förvänta dig en härlig och spännande resa med kluriga uppdrag, tuffa strider, läskiga fiender och en del väldigt roliga situationer. Du hänger väl med? Beställ produkter från The Mandalorian här hos oss på Partykungen!
Läs mer