vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

The Purge

För den som gillar dystopisk skräckaction är vårt utbud av The Purge-inspirerade produkter en riktig höjdare! Klä ut till en riktigt läskig figur med ett brett och obehagligt leende och komplettera med en blodig machete så kan vi lova att folk kommer att fly illa kvickt vid en första anblick av dig.

Vilken The Purge-karaktär väljer du?Vi gör det enkelt för dig att hitta den rätta The Purge-looken för dig! Här hittar du blodiga machetes, läskiga smile-masker och The Purge-inspirerade maskeraddräkter och kläder såsom vita tyllkjolar och Uncle Sam-kostymer. Vi har även coola headface bandanas för dig som vill göra det lite enklare för dig och täcka undre halvan av ansiktet med ett nytt skrämmande ansikte så bara dina ögon syns.

Dekorationer och tillbehör för en riktig The Purge-fest!Partykungen har allt du behöver för att maxa din The Purge-temafest. Med dekorationer som USA-flaggor och tillbehör såsom teaterblod, vapen och blodiga yxor kan vi lova att festen kommer bli en succé. Och givetvis hittar du allt hos oss på Partykungen. Klicka hem dina The Purge-prylar och kläder idag och gör dig redo för den grymmaste The Purge-festen någonsin!
Läs mer