Thor

“Opp och hoppa, Thor, slå på trumman, bror. Det är dans uppå Valhall i natt. Uti Frejas sal står vår asabal.” Jajamensan, nu är det dags att blåsa i Gjallarhornet och varna grannskapet att det vankas fest. Vikingarna var ökända för sina fester, så du har det du lever upp till när du väljer att klä ut dig till Thor på maskeraden. Thor är stridens gud i asatron, en muskulös best som slår med sin hammare och framkallar blixtar och muller. Han har även blivit en omtyckt karaktär i filmerna och seriemagasinen från Marvel Comics, och det är den våra Thor-dräkter baseras på.

Chris Hemsworth spelar Thor i filmerna. Inför rollen spenderade han många timmar på gymmet. Eftersom det är svårt att spendera femtioelva timmar på ett gym och följa dieter när du har heltidsstudier eller ett jobb så har vi lösningen för dig. Vi har inbyggda muskler i flera modeller av våra Thor-dräkter – både för barn och vuxna. Även Gummi-Tarzan får en vältränad kroppshydda, kombinera gärna med en stor, uppblåsbar hammare i plast så du ser riktigt stark ut och inte blir avslöjad som fejk.

Thor är en favorit hos både barn och vuxna och vi har olika modeller och storlekar på våra dräkter. Ska du ha en Thor-maskerad eller barnkalas så har vi även pynt som vimplar, ballonger och tallrikar med temat, och mycket annat som hjälper dig på vägen mot en lyckad fest. Har du husdjur finns även söta dräkter för dem.

Thor har blivit en riktigt omtyckt karaktär och våra dräkter kan användas vid många tillfällen. Till halloween, barnkalaset eller maskeraden är han ett givet val men varför inte klä ut dig under vikingarnas traditionella festligheter som jul och midsommar? Kombinera din Thor-dräkt med en röd fluga på släktens julmiddag och se till att den går ton i ton med manteln och du kommer göra succé.

Vi bistår med allt du behöver för att gå in i din roll som Thor. Förutom dräkten finns det vissa andra attribut som gör att du känner dig gudomlig.

Mjölner är Thors hammare som alltid träffar sitt mål. Efter den är slungad återvänder den alltid till Thor som fångar den med sin handske av järn. Originalet är smitt av dvärgar men inte av Trötter eller Prosit utan B-kändisarna Sindre och Brokk.
Två bockar drar fram Thor i de gamla sagorna men gamla gudar moderniseras och i filmerna så flyger han med hjälp av Mjölner. Du kan själv bestämma vilken Thor du vill vara men tänk på att det kan vara svårt att ta med sig kreatur på krogen så boka en hederlig taxi.
Thors bälte heter Megingjord och när du drar åt svångremmen blir du starkare.
Thors hjälm med vingar är riktigt cool. Vi har även peruker som passar till din dräkt som kan bäras med eller utan hjälm.

Handla det du behöver för att skapa din egen Thor online. Vi levererar snabbare än Mjölner återvänder till sin ägare och har asbra priser.
Läs mer