Till toppen
Startsida > Teman > Varumärken > Teman > Evenemang > Möhippa > Tick Tack Kanin Deluxe Tillbehörskit
Visa större bild

Tick Tack Kanin Deluxe Tillbehörskit

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 240
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Ett superläckert kaninset inspirerat från filmen Alice i Underlandet. Passar ypperligt till festen med samma tema eller varför inte till möhippan? Matcha bara med egna lämpliga kläder och du är redo för en magisk kväll!

Tick Tack Kanin Deluxe Tillbehörskit inkluderar ett läckert kraghalsband med svart och vitt fyrkantigt mönster, ett rött hjärta och vitt spetstyg. Medföljer gör även ett par matchande handledsmuddar med glittrande, röda hjärtan samt ett par vita och fluffiga kaninöron med rött sidentyg.
Sist men inte minst ingår även en vit och fluffig kaninsvans.

One size (vuxenstorlek).

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder och tillbehör som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39456 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle