Till Barn

Barn är det bästa vi har! De är kreativa, uppfinningsrika, leksugna och busiga – allt på samma gång! I den här kategorin har vi försökt att samla allt sådant som barn brukar gilla. Här kan du till exempel hitta små saker som passar perfekt att lägga i kalaspåsarna på barnkalaset. Godis och choklad är ju ett givet innehåll i kalaspåsarna, men ibland kan det också vara kul att överraska med någon liten grej. Såpbubblor är till exempel alltid uppskattat och populärt. Lägg därför gärna ett litet såpbubbelspö i varje kalaspåse. Varje spö är fyllt med såpbubbelvätska och på locket sitter ett skaft som man kan blåsa i eller svepa genom luften för att skapa små såpbubblor.

När det är dags att varva ner kan en stressboll vara ett perfekt hjälpmedel. Barnet håller den i handen och kan klämma och pressa på bollen. Den känns mysigt och är faktiskt väldigt avkopplande och avstressande. Testa så får du se! Du kan också beställa roliga pysselmaterial här. Perfekt både till barnkalas och regniga och tråkiga dagar! Med ansiktspennor kan du förvandla barnen på kalaset till rytande lejon, modiga pirater och läskiga spöken. Pennorna är enkla att använda och när det är dags för barnen att bli barn igen är det enkelt att tvätta bort färgen med vatten. Du kan också satsa på att beställa vita ansiktsmasker och låta barnen rita och färglägga sina egna masker. Kul aktivitet på ett kalas! Till alla pennor finns fina pennfodral att beställa. Perfekt förvaring för pysselmaterial både hemma och i skolan! I den här kategorin med saker som passar alldeles särskilt bra till barn hittar du också vattenflaskor, skämtartiklar och massor av andra roliga och spännande prylar.

Ja, nu har vi gett några exempel på vad du kan hitta här, så nu är det hög tid att du själv upptäcker vår Till barn-kategori. Skrolla igenom sidan och beställ enkelt och smidigt online. Att överraska en liten människa med en extra present på födelsedagen, något roligt på kalaset eller vid något helt annat tillfälle är alltid skoj, och det bästa av allt är att när du beställer något här på Partykungen behöver det inte kosta skjortan att vara lite generös. Vi erbjuder ett brett sortiment till bra priser och med snabba leveranser. Det kan ju knappast bli bättre, eller hur? Välkommen att låta dig inspireras och göra ett barn i din närhet riktigt glad! Och du, glöm inte bort att också spana in våra leksaker, sällskapsspel, maskeraddräkter och mycket mer som vi erbjuder just till barn. Hos Partykungen hittar du allt du behöver för att sprida glädje och skoj. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss. Skriv ett e-postmeddelande eller ring vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare!
Läs mer