Toalettpapper

Toapapper är något vi alla använder som en normal del av vår vardag, men det är icke desto mindre en räddare i nöden. För att göra toalettbesöket lite festligare kan det vara kul att skoja till det och välja ett mer ovanligt toapapper. Varför inte införskaffa ett skojigt mönstrat toapapper som skapar den rätta stämningen till festen? Tänk dig till exempel toapapper speciellt inköpt till halloweenfesten med motiv av krälande insekter eller mörkt blodfläckat toapapper som skapar kalla kårar hos användaren.

Överraska dina gäster och låt toapappret bli till en rolig ”snackis” både under festen och som ett glatt minne efteråt. Det blir så mycket mer omväxlande att välja ett toapapper med ett roligt mönster eller tryck istället för det vanliga vita toalettpappret vi är så vana vid. Hos oss på Partykungen hittar du toapapper med många olika tryck och motiv som garanterat kommer bli ett roligt och iögonfallande inslag i badrummet.

Toapapper med roliga och coola mönster passar också utmärkt som en humoristisk present till en kompis eller någon kär familjemedlem. Toapapper är ju en förbrukningsvara som man aldrig kan få för mycket av, så varför inte införskaffa ett uppskattat toapapper som får dina nära och kära att dra lite extra på smilbanden?
Nu kan du säga adjö till klassiskt vitt toapapper. Hos oss finner du ett brett utbud av roliga motiv att välja bland.

Vad sägs om toapapper med ett sudoku-spel på varje ark? Aldrig mer kommer ett toalettbesök att kännas långtråkigt! Gnugga geniknölarna och ha en kreativ stund när du ändå är upptagen av att gå på toaletten.

För den som vill känna sig lite härligt exklusiv kan man välja ett toapapper med mönster i form av olika sedlar och valörer. Genast känns toabesöket mer glamoröst och angenämt!
Vill du bjuda dina gäster på ett gott skratt när de lånar din toalett under middagsbjudningen? Välj då toapapper med roliga historier tryckta på pappret och vips har toabesöket bjudit din besökare på en skrattfest.

Om man vill försäkra sig om att kvällen bjuder på intressanta samtalsämnen och spännande diskussioner så finns det även toapapper för detta ändamål! Välj till exempel toapapper med den amerikanska presidenten som tryck, eller något annat roligt politiskt motiv som ligger rätt i tiden. Med dylikt toapapper kommer det garanterat inte råda brist på samtalsämnen vid middagen!

Alla har vi nog någon gång velat skämta med vännerna genom ett roligt spratt. Exempelvis kan du göra detta genom att placera en rulle med orivbart papper vid toaletten till nästa fest. Din intet ont anande polare märker till sin förskräckelse att det inte går att riva av pappret från rullen. Ett practical joke som helt säkert kommer att sprida många skratt.

Här på Partykungen kan du välja och vraka och köpa toapapper med bara några enkla klick. Välj det mönster eller motiv du gillar mest och gör toalettbesöket till något extra. Låt dig inspireras av vårt festliga utbud och köp toapapper online direkt här på Partykungen.
Läs mer