vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Tomtebloss

Visst blir allt liiite härligare när det lyser, glimmar och gnistrar sådär fint? Oavsett om det är på födelsedagsbullen, i julmaten eller på desserten så kommer något av alla våra tomtebloss passa perfekt! Hos oss hittar du inte bara vanliga tomtebloss, här hittar du också mini-varianter, gigantiska tomtebloss som knappt får plats i våra kartonger, avlånga och hjärtformade bloss samt tomtebloss i form av en siffra eller bokstav. Ett lite roligare alternativ till bara födelsedagsljus!

Ett tomtebloss gör det hela sååå mycket roligare. Ett eller flera tomtebloss kan du använda dig av när du vill överraska kompisen på födelsedagen, när någon har gjort någonting bra och du vill överraska personen i fråga lite eller när lillebrorsan fyller år så kan ni kliva in med lite tomtebloss på morgonen för att överraska honom. Det spelar helt enkelt ingen roll vad man firar – ett tomtebloss går alltid hem!

Hos oss på Partykungen hittar du alla tänkbara bloss, även bloss du inte hade en aning om att de ens fanns! Här hittar du bland annat vanliga bloss, långa, små och gigantiska bloss, siffer- och bokstavsbloss och mycket annat. Sifferblossen kan du använda i tårtan eller dylikt när någon fyller år. Bokstavsblossen fungerar till precis samma sak och det är bara att inhandla de bokstäver du behöver så fungerar de precis som vanliga bloss. Ett riktigt häftigt alternativ till vanliga ljus som inte bara uppskattas av dig själv utan också personen blosset är tillägnad! Tomteblossen kommer dessutom i flertalet olika färger! Här hittar du också tomtebloss i silver och guld, men även bloss som är hjärtformade. Perfekt att ge bort till födelsedagen, alla hjärtans dag eller till jul.

Fynda dina tomtebloss hos Partykungen!
Läs mer